[:nl]

Anders dan accountants.

Jos van der Tak

Al meer dan 50 jaar worden door Van der Tak auditors en Belastingadviseurs de diverse werkzaamheden verricht en diensten verleend op fiscaal, juridisch en administratief gebied.

in de oorsprong betrof dit uitsluitend Register Accountants werkzaamheden, maar door de jaren heen heeft een verschuiving plaatsgevonden. Van der Tak Auditors en Belastingadviseurs is aangesloten bij de Novak (Nederlandse Origanisatie van Accountantskantoren).

Zoals aangegeven zijn er naast de administratieve en samenstellingswerkzaamheden zijn de belastingaangiften en adviespraktijk evenals de bedrijfsjuridische ondersteuning steeds meer als kernactiviteiten ontwikkeld.
Gelijke voet houdende met deze uitbouw van de kantoor activiteiten is de organisatie natuurlijk hierop aangepast. De kwaliteit van het werk en de verleende service staan voorop en derhalve is er een team van specifiek opgeleide medewerkers die berekend zijn op hun taken.

De serviceverlening is afhankelijk gesteld van een persoonlijke benadering en dus er een vaste contactpersoon als direct aanspreekpunt. Werkzaamheden voor onze cliënten zijn voornamelijk geconcentreerd in West Nederland, maar er is een landelijke spreiding van cliënten.

Daarnaast worden ook voor cliënten buiten Nederland werkzaamheden verricht. De dienstverlening richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf, met uitzondering van horeca. Binnen de belastingaangifte en adviespraktijk is er een specialisatie voor vermogende particulieren.[:en]

[:]